Snöröjning

Snöröjning – för shopping utan halka

Regelbunden snöröjning, snöskottning och sandning är både kostsamt och ansvarskrävande för alla fastighetsägare under vintern. Valet av leverantör är därför helt avgörande, både för ekonomin, tryggheten och upplevelsen.

Med Di-er och Dians kan ni njuta av vintern istället för att oroa er för att besökarna ska halka. Vi ser till att era kunder kan shoppa i lugn och ro. Att hålla gångstråk, parkeringar och andra öppna ytor framkomliga är ingen lätt uppgift. Mängden snö vid en viss tidpunkt är ofta svår att förutspå, så insatserna kan inte alltid planeras i förväg. Därför är snöröjning en komplex tjänst och viktig service. Vi ser snöröjning och snöskottning som ett halkbekämpningsuppdrag där vår primära uppgift är att säkerställa besökarnas och kundernas säkerhet. Det vill säga, trygg framkomlighet och bekvämlighet runt våra uppdragsgivares fastigheter. När vi kombinerar den inställningen med rätt kompetens blir resultatet utmärkt. Vår långa erfarenhet av snöröjning och snöskottning gör att vi känner till alla utmaningar. När det gäller snö och halka finns det inga genvägar eller magiska lösningar, bara rätt kunskap, utrustning, inställning och flexibilitet. Vi har den.

Tuff snöröjning à la Di-er och Dians

Vi kan snö – tack vare alla vintrar då vi har jobbat med snöröjning och skottning kring olika typer av objekt. Välfungerande rutiner och skicklig personal är det som får tuffa uppdrag som snöröjning att fungera smidigt i praktiken. 

Vi tar på oss hela ansvaret för att hålla era utomhusytor snö- och halkfria. Vår personal har rätt utbildning och erfarenhet för att effektivt och ansvarsfullt klara av krävande uppdrag inom snöröjning. Till sin hjälp har de marknadens bästa maskiner och redskap för snöröjning, snöskottning och sandning. Vi har dessutom en egen maskinverkstad och väl fungerande serviceavtal. Det gör att vi även på vintern kan hålla eventuella stillestånd till ett absolut minimum. Här är tjänsterna vi erbjuder:

  • Maskinell snöröjning
  • Manuell snöskottning
  • Sandning och sandsopning
Projekt inom snöröjning

Se alla projekt

Farsta Centrum

Från trappstädning till helhetsansvar.

Kungshallen

Rätt tallrik till rätt restaurang.

Mall of Scandinavia

Vårt arbete stärker kundens varumärke.