Varför Dians och Di-er

Varför välja oss?

Familjeföretag med över 30 år på nacken

Det var pappa Di- som i Dimitrios som startade Di-er Entreprenader. Familjeföretaget nischade sig snabbt, med premiumkvalitet som ledord – och stor yrkesstolthet.

Vår historia började i mitten av 1980-talet då Di-er fick ett litet anläggningsarbete i en trädgård på Lidingö. Uppdragen blev sedan fler, och allt större. I slutet av 80-talet lyckades Di-er få sitt dittills största uppdrag, i Solna Centrum. Det handlade om att hålla alla utomhusytor snygga och prydliga.

Något år senare undrade centrumledningen om vi inte skulle kunna ta hand om inomhusytorna också. Vi beslöt oss för att anta utmaningen och utöka vår kompetens. Bolaget Dians bildades för att hantera det nya städuppdraget. Systerföretagen Dians och Di-er kunde nu tillsammans erbjuda heltäckande tjänster för renhållning både ute och inne.

Varför välja oss?

Det är helheten som gör det

Det är ingen lätt match att hålla köpcentrum rena och snygga, inomhus, utomhus och i garaget, alla dagar i veckan, året runt. Men det är precis vad Dians och Di-er gör och har gjort i över 30 år.

Idag finns vi på ett tiotal stora centrumanläggningar runt om i storstockholm. Vi ansvarar för att hålla både utomhus- och inomhusytor fina och inbjudande och ser till att det alltid är välkomnande snyggt i och runt gallerior och garage. Förutom en växande skara köpcentrum hanterar vi också en rad andra uppdrag inom trädgårdsanläggning och växtskötsel. Här är några av våra kunder:

 • Arninge Centrum
 • Bålsta Centrum
 • Farsta Centrum
 • Haninge Centrum
 • Kungshallen
 • Lindhagen Centrum
 • Mall of Scandinavia
 • Solna Centrum
 • Stinsen Centrum
 • Stockholm Quality Outlet
 • Väsby Centrum

 

 

Varför välja oss?

Vi tummar aldrig på kvaliteten

Di-er och Dians har utvecklat sammanhängande kompetensområden och kompletterande samarbetspartners för att kunna erbjuda smarta, effektiva och trygga helhetslösningar. 

Som vår kund kan du alltid lita på leveransen. Och så har vi världens bästa personal, våra drygt 110 anställda. Alla känner alla och det är lätt att prata med chefen om problem och möjligheter. företagsledningen i högsta grad är involverad i det dagliga arbetet. Detta har skapat ett sympatiskt företagsklimat med en fin vi-anda. Vi gör allt vi kan för att långsiktigt hålla motivation och arbetsglädje uppe. Det har bland annat resulterat i en för branschen ovanligt låg personalomsättning. Dessutom har vi lyckats hitta fram till en bra könsfördelning, något som spelar stor roll för kulturen. Våra medarbetare är fantastiska ambassadörer för Di-er och Dians ute hos våra uppdragsgivare.

 

 

Varför välja oss?

Auktoriserad serviceentreprenör

Di-er och Dians är medlemmar i Almega Serviceföretagen, en bransch- och arbetsgivarorganisation som aktivt arbetar för att hjälpa oss att bli ännu bättre arbetsgivare, företagare och leverantörer.

Som auktoriserade serviceentreprenörer får vi många intressanta möjligheter till utveckling i form av utbildningar, konferenser och personlig support, i frågor som direkt berör lokalvårdsbranschen. Vi har för avsikt att fortsätta utveckla vårt kunnande genom ett aktivt deltagande i utbildningar arrangerade av Almega Serviceföretagen. På så sätt stärker vi hela tiden vår kompetens och värnar om den yrkesskicklighet som vår personal utövar i sitt dagliga arbete.

Läs mer om Almega Serviceföretagen på www.almega.se

Kontakta oss

Har du frågor?

Du kan alltid höra av dig till oss på Di-er och Dians med små och stora frågor.

Kontakta oss