Man diskar i Kungshallens industrikök

Kungshallen – rätt tallrik till rätt restaurang

Den 1 april 2019 fick Di-er sitt första diskuppdrag, i Kungshallen, Stockholms mest kända foodcourt. En trevlig arbetsplats med bra känsla och god stämning. Här sköter vi den centrala diskhanteringen och städning av allmänna ytor och bakutrymmen.

Stora strömmar av besökare rör sig dagligen i Kungshallens lokaler, trycket är konstant och öppettiderna generösa. Di-er ansvarar för allt från diskplock, avtorkning och bricktransport, till själva disken på rullband och i diskmaskiner. Den rena disken hämtas, sorteras på vagnar och körs tillbaka till restaurangerna, med rätt tallrik till rätt restaurang. Allt detta bidrar till gästernas upplevelse, men vårt arbete är också en förutsättning för restaurangerna. Allt måste flyta på, perfekt och i högt tempo, för att konceptet ska fungera.

Alltid på alerten

Våra medarbetare är observanta

Vi ser var behov uppstår för att snabbt kunna agera. För att inte riskera att ge fel intryck har vår personal aldrig mobiltelefoner på sig, utan använder radiokommunikation. Det är ett effektivt sätt för teamet att snabbt kunna kommunicera internt, och det ger ett professionellt intryck, något vi alltid är mycket måna om.

”Valet av entreprenör handlar inte bara om pris. När vi fått ta del av Di-ers implementeringsplan och genomförandebeskrivning var valet enkelt. Di-Er är en god samarbetspartner och de levererar med hög kvalitet och lyhördhet för beställarens tankar. Det är ett RENT nöje att ha Di-Er som entreprenör.”

STEFAN CARLSSON, TEKNISK FÖRVALTARE NOVI REAL ESTATE AB