Trädgårdsskötsel

Trädgårdsskötsel Stockholm

Vi utför professionell trädgårdsskötsel i hela Stockholm. Oavsett om ni endast behöver hjälp med att klippa gräsmattor och beskära buskar, eller söker en större helhetslösning för park- och grönområden, kan vi hjälpa er med det. Genom att sköta om planteringar, gräsmattor och annan växtlighet via vår professionella personal, garanteras ni att alltid ha en välkomnande miljö där era besökare kommer att trivas. Det gör också att ni presenterar er från er bästa sida!

Genom att anlita oss får ni inte bara vår mångåriga erfarenhet av trädgårdsskötsel, utan även vårt helhetstänk och vår motiverade personal. Vi tummar aldrig på kvalitén och är därför noga med att ge er exakt den trädgårdsskötsel ni söker och behöver. Vi kan fokusera på enstaka sysslor eller arbeta med genomtänkta helhetslösningar för både inomhus- och utomhus-trädgårdar. Eftersom vi har en gedigen erfarenhet av att sköta om offentliga platser så att de ser välvårdade, inbjudande och behagliga ut – är vi helt säkra på att ni också kommer att bli mycket nöjda med vår insats!

Få hjälp med trädgårdsskötseln för en vacker och välkomnande plats

Man tänker ofta att det ska hinnas med ändå, trädgårdsskötseln. Att sådant som att klippa gräset och vattna går snabbt. Men det tar ofta mycket längre tid än man räknat med. Behöver man dessutom plantera, beskära, trimma eller sköta om växter som man inte har kunskap om, kan det på sikt skapa problem som blir onödigt dyra i slutändan. Om olyckan är framme kan man till och med riskera att någon växt dör eller får svårt att återhämta sig. Därför blir det så lätt att ha välskötta planteringar och trädgårdar om man vet att de blir korrekt skötta.

Människan mår generellt sett alltid bra av växtlighet och grönområden. Det ger en lugnande och behaglig känsla inombords som hjälper oss att känna positiva känslor för platsen vi befinner oss på. Genom att dessutom sköta om växtligheten så blir upplevelsen för besökaren mångbottnad. Frodiga och välskötta trädgårdar och planteringar visar besökaren att man tar väl hand om platsen och att här trivs även naturen. Den visar också att platsen är säker och trygg, vilket är en eftersträvansvärd känsla att förmedla såklart.

Det här kan vi göra för era grönområden

Vi sysslar med alla typer av skötsel och underhåll av trädgårdar och planteringar. Oavsett om ni har gröna växter inne i ett köpcentrum, större planteringar i anslutning till en entré eller en parkering, eller en hel park som behöver omvårdnad kan vi sätta ihop ett paket för er som matchar era behov. Trädgårdsskötsel på Lidingö kanske inte skiljer sig så mycket åt från trädgårdsskötsel i Täby. Men platser i Stockholm som ligger längre ifrån varandra har olika klimat och jordar, vilket ger olika behov och skötsel. Vi anpassar oss därför självklart efter er plats och era önskemål, samt hjälper till med tips och råd för att optimera er trädgård. Vi kan bland annat utföra följande trädgårdsskötsel i Stockholm:

  • Gräsklippning – även av mycket stora gräsmattor
  • Bevattning av stora och små planteringar, grönområden och annan växtlighet
  • Plantering av växter, träd och blommor
  • Beskärning av träd och buskar
  • Säsongsanpassat underhåll oavsett årstid

Utöver att sköta om trädgårdar i olika storlekar och format kan vi även anlägga nya. Vill ni utöka, förändra eller anlägga ytterligare planteringar eller grönområden, kan vår välutbildade personal hjälpa er att förverkliga det ni önskar. Oavsett om ni själva har en klar bild av vad som behöver göras eller önskar hjälp med förslag så är ni välkomna att höra av er till oss.

Vårt miljötänk och noggranna val av miljövänliga material

Miljöarbetet hos oss på Dians & Di-er är viktigt och slutar aldrig. Det är grundläggande att ständigt utvecklas och ständigt göra riktiga och miljövänliga val. Detta gäller i allt från planerandet av transporter och miljöutbildning av vår personal, till val av miljövänliga material och arbetsmetoder som åsamkar så liten påfrestning på vårt klimat och våra omgivningar som möjligt. Detta miljötänk har vi med oss i vårt dagliga arbete, när vi utarbetar arbetsplaner med kunder, samt varje gång vi köper in produkter, verktyg eller maskiner. Vi vill att ni ska vara trygga med att er trädgårdsskötsel sker på ett så miljövänligt och klimatsmart sätt som möjligt.

Trädgårdsskötsel – pris och referenser

Vi ser det som en självklarhet att ni ska vara nöjda med vår insats. Det gör även våra andra kunder som håller med oss om att grönområden och trädgårdar är viktigt för en trevlig helhetsupplevelse. Genom att vårda och sköta om sina gröna växter får man ut maximalt värde av sina investeringar, och ingen investering är lika väl värd som den av växtlighet och grönska. Därför ger vi gärna referenser vid behov, och så snart vi vet vad ni behöver hjälp med ger vi er en marknadsmässigt rätt offert på trädgårdsskötsel att utvärdera i lugn och ro. Vi ser fram emot att höra från er och hjälpa er med trädgårdsskötsel i Stockholm!