Trädgårdsanläggningar

Trädgårdsanläggning Stockholm

Vi på Dians & Di-er gör olika typer av trädgårdsanläggningar i hela Stockholm. Det innefattar en lång rad olika arbeten av både hårda och mjuka ytor. Vi hjälper till att planera, strukturera, reparera och genomföra det ni önskar och behöver, oavsett storlek eller omfattning. Vi utför lättare beställningsjobb för enskilda insatser, men kan också erbjuda helhetslösningar på årsbasis. Oavsett om ni vet precis vad ni söker, eller om ni behöver hjälp att planera ett projekt, kan våra välutbildade trädgårdsanläggare hjälpa er med ett professionellt handlag och en positiv inställning. Självklart är vi utrustade med alla de maskiner, verktyg och det material som kan tänkas behövas.

Noggrann planering av trädgårdsanläggare i Stockholm

Vi är av åsikten att noggrann planering ger ett gott resultat. Det kan kännas svårt att veta var man ska börja och lätt att gå vilse i sådant som att välja ut växter eller belysning. Det finns dock många grundläggande steg som behöver genomföras för att en trädgård, park eller ett grönområde ska fungera optimalt. Vad är platsen tänkt att vara till? Ska den enbart vara dekorativ eller faktiskt innefatta funktioner som besökare ska kunna använda? Om det behövs el till belysning kan denna behöva dras av en utbildad fackman och anpassas in i planen innan sådant som finplanering av gröna ytor sker. Det är exempel på sådant som vi kan hjälpa till att planera tillsammans med er, för ett så bra och hållbart slutresultat som möjligt.

Vi tummar aldrig på kvalitén i vårt arbete, och inte heller med vårt miljötänk. Därför kan ni vara trygga med att våra trädgårdsanläggare i Stockholm har genomtänkta förslag och planer. Detta märks väl i allt från planering av transporter och val av miljövänliga material, till klimatsmarta lösningar och ansvarstagande när det kommer till riskberäkningar och att ta väl hand om er mark. Det ska kännas tryggt att anlita oss och veta att arbetet sker utifrån bästa möjliga förutsättningar.

Det här kan våra trädgårdsanläggare göra för er

Vi anpassar vårt arbete efter era önskemål och behov. Att anlägga en trädgård handlar ju om så mycket mer än att plantera växter. Det kan också handla om sättningar i gatstenar, skadegörelse eller resultat av olyckor. Här är några exempel på sådant som våra trädgårdsanläggare kan göra för er:

  • Gräsklippning – även av mycket stora gräsmattor
  • Bevattning av stora och små planteringar, grönområden och annan växtlighet
  • Plantering av växter, träd och blommor
  • Beskärning av träd och buskar
  • Säsongsanpassat underhåll oavsett årstid
  • Plantering och stenläggning
  • Planering av utomhusmiljöer

Referenser och offert för trädgårdsanläggning i Stockholm

Vi vet med säkerhet att ni kommer att vara nöjda med vår arbetsinsats. Våra kunder är nämligen rörande överens om vikten av ett kvalitativt arbetssätt, miljötänk och klimatsmarta lösningar, samt att varje trädgård har sin stil som behöver lyftas fram. Därför lämnar vi gladeligen ut referenser vid behov. När vi har en tydligare bild av vad det är ni tänkt er, ger vi er en marknadsmässigt korrekt offert på trädgårdsanläggning som ni kan överväga i lugn och ro. Vi ser fram emot att hjälpa er med just ert projekt!