Rulltrappsrengöring

Rulltrappor – en del av vår rörliga kompetens

I samband med en stor upphandling 2013 krävde beställaren att vi skulle ta ansvar för all rulltrappsrengöring och skriva avtal med valfri underentreprenör. Men vi tog istället tillfället i akt och utvidgade vår kompetens för att själva kunna leverera tjänsten.

Det har vi inte ångrat, beslutet var helt rätt. En smutsig rulltrappa, sättsteg, plansteg eller rullband, drar ner helhetsintrycket av lokalvården och av fastigheten i stort, så det är en del av vårt servicetänk att kunna erbjuda tjänsten till våra kunder. Vi utför idag regelbundet många rulltrappsrengöringar och har flera olika uppdragsgivare inom området. Vår flexibilitet gör att vi även kan utföra rengöring på enstaka rulltrappor eller rullband som har blivit nedsmutsade, utan att kostnaderna skjuter i höjden. Flexibilitet och prismässig lyhördhet är viktigt för våra kunder – och därför viktigt för oss.

Rullande rengöring är bra för miljön

Rena rulltrappor och rullband ger inte bara ett fräscht intryck utan förlänger också livslängden på det som rullar. Det är bra både för fastighetsägaren och för miljön. 

När vi får sköta den rullande rengöringen använder vi självklart miljövänliga produkter och marknadens mest moderna maskiner. Vi utför en grundlig, komplett rengöring av både rullband och rulltrappor, balustrader, handledare, glas, samt på- och avstigningsramper. Vi rekommenderar rulltrappsrengöring minst ett par gånger om året. Det här kan vi hjälpa till med:

  • Rengöring av rulltrappor
  • Rengöring av rullband