Lokalvård

Lokalvård på Dians och Di-ers vis

Att hålla ett köpcentrum rent, snyggt och inbjudande är ett av städbranschens svåraste uppdrag. Det måste kännas och se fräscht ut överallt, veckans alla dagar – och kvällar – året runt. Det ställer höga krav på den som sköter lokalvården.

Besökarna har rätt att förvänta sig, och mötas av, en ren och välkomnande miljö när de shoppar, fikar, går på bio eller på toaletten, och när de hämtar bilen i garaget. Med vår långa erfarenhet från flera stora köpcentrum i storstockholmsområdet har lokalvård på den här nivån blivit något av vår specialitet. Vi har nämligen kommit på hemligheten – rätt utrustning och rätt inställning. Det fungerar väldigt bra för oss, och därmed också för våra uppdragsgivare. Men utan våra medarbetares höga ambitionsnivå och positiva inställning till arbetet skulle vi inte vara lika framgångsrika. Tricket är att med långsiktiga mål hitta medarbetare som verkligen trivs på jobbet och som känner stolthet. Ja, som nästan betraktar arbetsplatsen som sitt eget vardagsrum, där det ska vara fint och välstädat när man får väntat eller oväntat besök. Vårt sätt att jobba med lokalvård stärker kundens upplevelse av god service – men skapar också tillfredsställelse hos den som utför jobbet. Sådant märks på resultatet.

Lokalvård i gallerior ­– mer än bara städning

Vår ambition är att ständigt försöka överträffa det som förväntas av oss. Vårt arbete handlar i grunden om att bidra till fastighetens attraktionskraft och framgång. Den insikten gör att vi självklart tänker på ramarna för vårt uppdrag om det behövs. 

Vår långa erfarenhet av lokalvård i centrumanläggningar gör att vi verkligen förstår utmaningen, och därför älskar att anta den, om och om igen. Vi uppfyller alla fastställda krav till punkt och pricka, varje dag och utan undantag. Städningen utförs rationellt och smidigt för att inte inkräkta på besökarnas upplevelse. Här är exempel på vad vi erbjuder:

  • Daglig centrumstädning, kontorsstädning och trappstädning
  • Extra lokalvårdsinsatser i form av golvvård, mattvätt och högtryckstvätt
  • Fönsterputs
  • Skötsel av inomhusväxter
  • Målnings- och snickeriarbeten