Lokalvård

Lokalvård Stockholm

Ett av städbranschens svåraste uppdrag är att hålla ett köpcentrum rent, snyggt och inbjudande. Det måste kännas och se fräscht ut överallt – veckans alla dagar och kvällar – året runt. Vilket ställer höga krav på den som sköter lokalvården.

Besökarna har nämligen rätt att förvänta sig, och mötas av, en ren och välkomnande miljö. Både när de shoppar, fikar, går på bio, är på toaletten och när de sedan hämtar bilen i garaget. Med vår långa erfarenhet från flera stora köpcentrum i storstockholmsområdet har lokalvård på den här nivån blivit något av vår specialitet. Vi har nämligen insett hemligheten bakom lyckade centrumstäd: rätt utrustning och rätt inställning. Utan rätt utrustning, samt våra medarbetares höga ambitionsnivå och positiva inställning till arbetet, skulle vi inte vara lika framgångsrika. Tricket är att med långsiktiga mål hitta medarbetare som verkligen trivs på jobbet och som känner stolthet. Ja, som nästan betraktar arbetsplatsen som sitt eget vardagsrum, där det ska vara fint och välstädat när man får väntat eller oväntat besök. Vårt sätt att jobba med lokalvård stärker kundens upplevelse av god service – men skapar också tillfredsställelse hos den som utför jobbet. Sådant märks på resultatet. Vilket fungerar väldigt bra för oss, och därmed också för våra uppdragsgivare.

Lokalvård i gallerior ­– mer än bara städning

Lokalvårdare, eller städare, gör mer än att bara städa. Istället för att fokusera på städning som något som ska “klaras av” så fort som möjlig, väljer vi att se det som att vi vårdar lokalen. Att vi tar hand om den på bästa sätt. I det arbetet är vår ambition att ständigt försöka överträffa det som förväntas av oss, eftersom det i grunden handlar om att bidra till fastighetens attraktionskraft och framgång. Den insikten gör att vi självklart tänker utanför ramarna för vårt uppdrag, om det behövs.

Vår långa erfarenhet av lokalvård i centrumanläggningar gör att vi verkligen förstår utmaningen och därför älskar att anta den, om och om igen. Vi uppfyller alla fastställda krav till punkt och pricka, varje dag och utan undantag. Städningen utförs rationellt och smidigt för att inte inkräkta på besökarnas upplevelse. Våra lokalvårdare är skolade på ett sådant sätt att de alltid representera er och oss på allra bästa sätt!

Det här kan våra lokalvårdare göra för er

Vi skapar en arbetsplan utifrån era önskemål och behov. Om ni endast behöver enstaka punktinsatser vid enstaka tillfällen, eller istället vill ha en helhetslösning på årsbasis, så ordnar vi det. Vår personal är kunnig, erfaren och hjälpsam så det är inte svårt att ordna det som ni behöver. Här är några exempel på vad våra lokalvårdare kan göra för er:

  • Daglig centrumstädning, kontorsstädning och trappstädning
  • Extra lokalvårdsinsatser i form av golvvård, mattvätt och högtryckstvätt
  • Fönsterputs
  • Skötsel av inomhusväxter
  • Mindre målnings- och snickeriarbeten

Vi lägger stor vikt vid miljövänligt tänkande och klimatsmarta val, varför alla våra kemiska produkter och maskiner är utvalda med stor hänsyn för miljön. Det ska vara miljövänligt att anlita oss!

Ta del av referenser och offert för centrumstäd i Stockholm

Centrumstäd och lokalvård i Stockholm är en av Dians & Di-ers specialiteter. Vi är stolta över det arbete vi utför och vet att våra kunder håller med oss om den inställningen vi har till vård av lokaler. Att det är viktigt att besökare känner sig välkomna, trygga och befinner sig i en trevlig miljö. Därför är det självklart för oss att ge referenser om så önskas. När vi har en bild av vad ni önskar ger vi er en marknadsmässigt riktig offert för lokalvård som ni kan förhålla er till i lugn och ro. Vi ser fram emot att samarbeta med och erbjuda vår lokalvård till er!