Garagestädning

Garagestädning Stockholm

I många kommersiella fastigheter är infart, parkeringsytor och garage det första kunderna ser. Betydelsen av att hålla rent och snyggt kan inte framhållas nog och bör ske genom professionell garagestädning. Städa garage kan låta som något man gör lite vid sidan om, men vi vet hur viktigt det är.

Di-ers och Dians förhållningssätt bygger på att bilburna besökare ska känna sig välkomna – och helst glatt överraskade – redan i garaget. Vi har samlat på oss mycket kunskap om garagestädning i Stockholm och har erfarenhet från många stora parkeringsgarage. Det har lärt oss att det bästa sättet att lyckas med uppgiften är att betrakta garaget som sitt eget. Det kan låta lustigt eller enkelt, men uppgiften kräver två svåra och avgörande saker – rätt utrustning och rätt inställning. Det vill säga, moderna maskiner och motiverad personal.

Rena garage stärker upplevelsen för besökaren

Erfarenheten har visat – och våra uppdragsgivare vet – att ett rent och snyggt garage stärker besökarens totala upplevelse av ett köpcentrum. Om man redan i garaget känner sig välkommen är ens inställning till besöket positivt. Och när man sedan ska hämta sin bil för att åka hem blir garaget det sista man upplever av sitt besök. Det bör därför vara i ett sådant skick att det förstärker känslan av att det varit ett trevligt besök. Man kan enkelt säga att det är med garaget ni gör er första presentation till era besökare.

Di-er och Dians tar helhetsansvaret för att det ska vara och förbli en trevlig upplevelse.

Det här kan vi göra för ert garage

Vi anpassar vår garageskurning efter ert garage och de behov ni har. Vi tycker att det är viktigt att se till en helhetslösning som fungerar för den specifika platsen. Garagestädning i Stockholm kan därför variera utifrån kundens önskemål, men bland annat kan vi göra detta för ert garage:

  • Vi håller garagegolv, ramper och balkar rena och snygga genom maskinell skurning
  • Vi ser till att belysningen fungerar och att pelare och väggytor är rena
  • Vi rengör väggar, ramper, rör och kanter med högtrycksspolning

För minsta möjliga miljöpåverkan använder vi marknadens mest moderna maskiner och är mycket noga med vilka kemiska medel vi väljer att använda. Vi tömmer sedan våra maskiner vid en miljöstation så att smuts och eventuella farliga partiklar inte hamnar i ert avloppsvatten.

Vår personal strävar alltid efter bästa möjliga resultat, så att parkeringsgaraget ska bli en trevlig och trygg plats att vistas i.

Professionell garagestädning leder till sparade pengar

Kanske låter det snudd på otroligt att professionell garageskurning gör att ni sparar pengar. Men faktum är att det finns flera orsaker till det. Ett mycket vanligt problem är tilltäppta brunnar som uppstår av bristande städning eller städning på ett icke professionellt sätt. Igensatta brunnar eller stopp i avloppen är en utgift som är onödig att dras med, och som är enkel att förhindra. Använder man inte moderna maskiner dammar det vanligtvis rejält när man städar garage. Damm som hamnar på samtliga ytor och i slutändan kan göra garaget smutsigare och att luften får en sämre kvalitet.

Professionell garagestädning gör dessutom att ert garage håller längre och kräver mindre underhåll. Grus, sand, salt och damm följer med både bilar och vinden in i garaget som sedan nöter på betongen och blir till stora påfrestningar för garaget. Framförallt under den kallare halvan av året. Smutsen kan sedan fortsätta ut i trapphuset och ställa till det på flera sätt. Genom att regelbundet städa garaget håller ni nere kostnader och akuta utgifter för skador, som uppstår av slitage från skräp. Dessutom ger ett rent garage en trevlig upplevelse och en säkrare miljö.

Ta del av våra referenser från garagestädning i Stockholm

Vi sköter garagestädning åt flera kända företag i Stockholm. Kunder som är nöjda med vår insats och håller med oss om vårt sätt att se på hur man bör städa garage. Vikten av att ge besökare en säker och positiv upplevelse när de parkerar bilen, samt att förebygga och vårda sitt garage för att minska på onödiga utgifter och slitage. Det är därför inget problem för oss att ge referenser om ni önskar att höra från andra om vår insats. Hör av dig till oss med frågor och funderingar, så hjälper vi er på bästa sätt utifrån era önskemål och behov.